Tietoa meistä

Yrityksemme tarina

Olemme vuonna 2023 perustettu Kaarinassa toimiva perheyritys. Teemme verkkokauppaliiketoimintaa ja verkkokauppamme kantavana voimana on halu tarjota asiakkaillemmme tuotteita, jotka ovat käytännöllisiä, innostavia sekä tuottavat iloa arkeen. 

Olemme innoissamme kaikista myymistä tuotteistamme ja otamme valikoimaamme vain tuotteita, joita itse käyttäisimme omassa arjessamme.  Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että voisimme tuoda asiakkaillemme tarjolle uusia ja innovatiivisia tuotteita maailmalta.

Yrityksemme arvoihin kuuluu toisten auttaminen. Meille se tarkoittaa menestyksen jakamista omassa yhteisössämme, sillä haluamme tukea paikallisesti lapsia ja nuoria sekä heidän harrastusmahdollisuuksiaan. Kerromme näistä asioista lisää meidän blogissamme.

Taustatiedot

Verkkokauppamme taustayhtiönä toimii Liwigo Ecommerce Tmi (Y-tunnus 3354302-8) ja se on rekisteröitynyt kaupparekisteriin sekä arvonlisäverovelvolliseksi. Maksamme veromme Suomeen.

Toimimme Kaarinassa, mutta toimitamme osan myytävistä tuotteistamme Espanjan varastoltamme yhteistyökumppanimme BigBuy:n avulla. Yrityksemme yhteystiedot alla:

  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@liwigo.fi
  • Puhelinnumero: 040 328 1986
  • Osoite: Oraskatu 4, 20780 Kaarina

Mahdollisissa kysymyksissä niin tuotteisiin kuin yrityksemme toimintaan liittyen pyydämme teitä olemaan yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@liwigo.fi.