Toimitustavat

Toimitusajat ovat pääsääntöisesti 5-14 arkipäivää. Toimitusaika on riippuvainen tuotteiden varastosaatavuudesta sekä kuljetusliikkeiden toimitusajoista. Osa tuotteista toimitetaan Suomen varastoltamme ja osa Espanjan varastoltamme, jolloin toimitusajat voivat vaihdella tilauskohtaisesti.

Toimitustapoina käytämme Suomen varastolta toimittaessa Postia tai Matkahuoltoa. Espanjan varastolta toimitamme mm. seuraavilla kuljetusyhtiöillä:

  • GLS
  • UPS
  • DHL

Espanjan varastolta toimitetut tilaukset tulevat käytetystä kuljetusyhtiöstä huolimatta noudettavaksi Postin toimipisteeltä tai pakettiautomaatista.

Toimitusmaksu on 6,9 euroa per toimitus eikä se ole riippuvainen käytetystä kuljetusyhtiöstä tai toimitusvarastosta. Valitsemme sopivan kuljetusyhtiön asiakkaan puolesta, jotta voimme taata jokaiseen tilaukseen mahdollisimman nopean toimituksen sen hetkisen Suomen ja Espanjan varastotilanteiden perusteella.

Toimitukset toimitetaan pääsääntöisesti noudettavaksi lähimmästä pakettiautomaatista. Huomioithan, että kuljetusyhtiö voi vaihtaa noutopistettä toiseen lähellä sijaitsevaan noutopisteeseen, jos ensisijainen pakettiautomaatti on täynnä.

Pyrimme tulevaisuudessa keskittämään toimintaamme enemmän Suomen varastoon, jolloin voimme myös tarjota asiakkaillemme mahdollisuutta valita kuljetusyhtiö itse sekä juuri itselle sopiva toimitustapa (pakettiautomaatti, kotiintoimitus jne.).

Toimituksiin liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@liwigo.fi.