Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa turvallisesti ja luotettavasti suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, luotto- ja pankkikorteilla, MobilePay, Pivo sekä Siirto -mobiililompakoilla sekä PayPal-nettilompakolla. Laskuvaihtoehtoina tarjoamme Klarna laskua, Walley laskua tai OP laskua.

Hyväksytyt maksutavat verkkokaupassamme:

  • Verkkopankkimaksut (Paytrail)
  • Luotto- ja pankkikorttimaksut (Paytrail)
  • MobilePay
  • Pivo
  • Siirto
  • Klarna lasku
  • Walley lasku
  • OP lasku
  • PayPal

Maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@liwigo.fi.

                                                                                                                                  

Pankkien verkkomaksut ja korttimaksut

Maksupalvelutarjoaja Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Voit maksaa tilauksesi kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, jotka näkyvät yllä olevassa kuvassa. Käyttäjän kannalta Paytrail-palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Valitse vain maksutavaksi oma pankkisi kassalla ja paina "tarkastele tilausta". Tämän jälkeen siirryt sivulle, jossa voit siirtyä maksamiseen valitsemasi pankin verkkosivuille.

                                                                                                                                  

Mobiilimaksut ja nettilompakot

Hyväksymme tällä hetkellä mobiilimaksuja MobilePay, Pivo sekä Siirto -sovelluksista. Voit valita haluamasi mobiilimaksuvaihtoehdon kassalla. Maksupalvelutarjoajana toimii Paytrail Oyj.

Nettilompakoista maksuvälineenä hyväksymme PayPal-lompakon.

                                                                                                                                  

Laskuvaihtoehdot

Laskuvaihtoehdoilla maksaessa asiakas vastaa itse luottoehtojen noudattamisesta valitsemallaan laskuvaihtoehdolla. Luottosopimus on luotonantajan sekä kuluttajan välinen sopimus. Alempana voit lukea lisää laskuvaihtoehdoista, mutta pyydämme teitä varmistumaan ajantasaisista luoton ehdoista suoraan luotontarjoajalta sillä hetkellä, kun olet tekemässä luottosopimusta.

Klarna laskulla voit maksaa laskusi myöhemmin tai osissa haluamallasi tavalla. Voit hallita tilauksiasi ja maksujasi Klarna-sovelluksessa.

Klarna tarjoaa kuluttajille Ostajan turvan, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kuluttajana sinun ei tarvitse maksaa tilaamiasi tuotteita ennen kuin olet vastaanottanut ne, ja että Klarna auttaa sinua ostokseen liittyvissä ongelmatilanteissa.

Lisätietoja ja ohjeet löydät täältä: https://www.klarna.com/fi/klarnan-kuluttajille-tarjoama-ostajan-turva/.

 

OP Lasku on joustava, luotettava ja turvallinen maksutapa, joka mahdollistaa maksamisen laskulla tai erissä. OP Lasku on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille, joten voit käyttää OP Laskua vaikket olisikaan OP:n asiakas. Maksutapa sopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen, ja tarjoaa 45 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden erämaksuun. Palvelu on turvallinen, eikä se sisällä piilokuluja.

Voit lukea lisää OP Laskusta Osuuspankin sivuilta osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

 

Walley – Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Norion Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Liwigo Storen verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Liwigo Storen verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Norion Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja: https://www.norionbank.fi/tietoja-yrityksesta/norion-bank-group-fi/tuotemerkit 

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf