Liwigo Store - uusi verkkokauppa avattu!

Liwigo Store - uusi verkkokauppa avattu!

Avasimme verkkokauppamme marraskuussa 2023. Tavoitteenamme on tarjota tuotteita, jotka ovat käytännöllisiä, innostavia sekä tuottavat iloa arkeen. Pyrimme jatkuvasti löytämään tarjolle uusia tuotteita, jotka täyttävät meidän kriteerimme arjen helpottamisesta.

Tällä hetkellä tuotekategorioitamme ovat mm. sisustus ja huonekalut, liikunta ja hyvinvointi, lemmikkien tarvikkeet sekä kauneudenhoito. Kehitämme tuotevalikoimaamme ja lisäämme uusia tuotteita säännöllisesti kaikkiin valikoimiin. Tulemme myös lisäämään uusia kategorioita kauppaamme, jotta voimme kattaa yhä laajemmin asiakkaidemme kotiin ja vapaa-aikaan liittyvät tarpeet.

Haluamme toimia vastuullisesti ja arjessamme se näkyy tuotteina, jotka ovat kestäviä, kiinnostavia sekä hyödyksi asiakkaillemme. Ilmastonmuutoksesta huolimatta erilaiset tuotteet tulevat olemaan jatkossakin osa ihmisten elämää. Tästä syystä suosimme tuotteita, jotka on tuotettu luontoa kunnioittaen ja kestämään aikaa. Tuotteiden laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme, mutta myös tuotteen käyttötarkoitus on merkityksellinen asia, sillä pyrimme tarjoamaan tuotteita, jotka tulevat käytetyksi elinkaarensa aikana ja tuottavat hyötyä käyttäjilleen. Parhaimmillaan laadukas ja innovatiivinen tuote korvaa muita huonompilaatuisia tuotteita, jotka rikkoutuvat helposti tai jäävät muuten vain käyttämättä. Kannustammekin asiakkaitamme tekemään vain harkittuja ostoksia ja tilaamaan vain tarpeellisia tuotteita, jotta voimme osaltamme säästää luontoa.

Tulevissa blogeissa tulemme kirjoittamaan ajankohtaisista aiheista, kuten tuoteuutuuksista ja tekemään samalla tuote-esittelyitä niistä. Näin pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista tietoa tuotteista ostopäätöksen helpottamiseksi. 

Hyvää alkanutta vuotta asiakkaillemme ja palaamme asiaan seuraavassa blogissa!

 

Joonas

Liwigon perustaja

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.